O sugestie pentru niște incompetenți

Liviu Dragnea (nu mă întrebați cine e, în fond nici nu contează) s-a plîns azi la Guvern de neputința oficialilor statului de a face față iernii. Citez dintr-o știre Hotnews: Vicepremierul Liviu Dragnea a criticat conducerea Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) pentru modul in care a prezentat informatiile in Comandamentul de iarna convocat vineri la Guvern.
Ar trebui să avem la guvern pe cineva care să știe să pronunțe convingător cuvintele lui Cosmin Tudoran: This is your captain speaking! Dar nu e, din păcate. Motiv pentru care, dacă-mi permiteți, am să le fac ăstora din guvern o sugestie. Deschideți www.refresh.ro și priviți cu atenție în partea dreaptă a acestui blog bannerul intitulat Komandamentul de iarnă. Dați un click pe el și intrați fiecare link pe care-l găsiți acolo. Citiți cu atenție!

Așa se face un Komandament de iarnă!

Restul sunt detalii.

4 Comments
 • Costin
  January 25, 2013

  ya! :-)

 • androidul cu sobolani
  January 25, 2013

  adrian ciubotaru. am auzit de el la mantzy pe blog.

 • Dani
  January 26, 2013

  Acum cateva minute la Realitatea…sedinta de guvern…Radu Stroe: ”primariile din Bucuresti au stoc zero de nisip si sare…”. Intervine prefectul si ii explica faptul ca are informatii gresite…tocmai verificase Politia rutiera stocurile…erau OK…toate astea in direct la tv…ce sa mai zici?

 • Dan Doran
  January 29, 2013

  Sa vina la Lalesti, sa ia nisip gratis, sau contra pietris pe care sa-l presaram noi pe jalnicele si desfundatele noastre ulitze. Nu glumesc: ingropam Bucurestiul in nisip !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *