TFB8. Startul.

De 0 , , , , Permalink 0

cover 4 TFB8

4.48. E ora la care nerăbdarea sună în locul ceasului. Peste numai 7 ore se dă startul în #TFB8 – Jocurile Olimpice de Primăvară de la Calbor. (Știu, suntem în plină iarnă, dar azi se anunță 16 grade cu plus în scara Celsius la Calbor, în Țara Făgărașului). Prima nerăbdare: să simt la drum noul Hybrid Auris de la Toyota, unul dintre partenerii oficiali ai TFB8. 238 de kilometri pînă la Calbor. Pentru cititorii sutu.ro din vestul Europei, asta înseamnă circa trei trei ore și jumătate de condus și nu sub două ore, cum v-ați fi așteptat. Pentru că – asta e, promit, ultima veste proastă pe care v-o dau în următoarele cinci zile – în România încă n-au apărut autostrăzile.

Așadar, bateriile pentru camera foto sunt încărcate. Tricourile, cremele și ochelarii de soare sunt pregătite. Premiile pentru concursurile de fotografie din TFB8 sunt puse bine, deoparte. (Nici unul dintre cei 13 bloggeri nu știe încă ce surprize competiționale îi așteaptă). Probabil că pe la ora 16.00 o să deschid prima bere Silva (celălalt partener oficial al TFB8) și-o să-l sun pe Chinezu, care, la ora aia, trebuie să-l fi urcat pe Dan Byron în mașină și să fi plecat deja spre Calbor. Și n-o să-i spun nimic, doar o s-audă cum se scurge berea pe gîtul însetat…

Deschiderea oficială a Jocurilor Olimpice de Primăvară de la Calbor va avea loc la ora 21.00. Eu vă sugerez să urmăriți începînd de azi hashtagul #TFB8 pe instagram și facebook. Și să dați follow la următoarele conturi de instagram: cristiansutu, danbyronro, cristianchinabirta, cosmintudoran, arielconstantinof, alissum, vitamina0, sanconi, georgianalungu, andranicula, mugurpop, gcaphoto, psihotrop.

Va urma.

TFB8 este un eveniment organizat de Foto Union și Calbor Country Club, cu sprijinul SilvaToyotaDacia Plant și De altădată.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *