Ei ne conduc. Episodul 1.

Să vă explic, că poate n-ați fost atenți! E un nene pe nume Liviu Dragnea, pe care niște planete necunoscute, dar aliniate-ntr-un fel, l-au trimis într-o funcție de înaltă demnitate a statului român. Viceprim-ministru. Și, în același timp, ministru al dezvoltării regionale și administrației publice. În Guvernul României, ca să fie clar. Recent, omul a aflat că este acuzat de niște fapte penale. Pe scurt, procurorii DNA cred că omul a furat la ultimele alegeri electorale. Se întîmpla pe vremea cînd eu scriam, tot aici, pe blog, despre niște hiene. Vă vorbeam și despre Dragnea acolo. (Dacă aveți timp și chef, dați un click aici pentru articolul amintit).

Dragnea e totuși și altcineva decît demnitarul și inculpatul. E cel cu soneria “mă doare-n pu…a”. Dacă nu credeți povestea, vă invit să cițiți o știre din Adevărul de azi, care ne vorbește despre moaștele Sfintei Parascheva și despre cozile imense la care oamenii au stat și cîte 15 ore. Vă citesc din știre:

Printre politicienii de prim rang care “au fentat” coada pelerinilor adunaţi în preajma Catedralei Mitropolitane din Iaşi se numără vicepremierul Liviu Dragnea, primarul Iaşiului Gheorghe Nichita şi prefectul Iaşiului, Romeo Olteanu.

dragnea

Deci, cîteva zeci de mii de oameni au auzit azi soneria lui Dragnea. Ce n-au auzit ei a fost rugăciunea lui Dragnea. Că poate erați curioși la ce se roagă păcătosul.

Ascultați-l!

Liviu Dragnea: Mă rog pentru cei care au gândit rău cu dosarul ăla şi cu ce au gândit să facă.

Care va să zică, Liviu Dragnea Mă Doare-n Pu…a a dat azi o fugă pînă la Iași și s-a băgat în fața a zeci de mii de oameni pentru a se ruga la Sfântă despre soarta procurorilor DNA.

Vă dați seama în ce țară trăim?

2 Comments
  • Cristina
    October 14, 2013

    Oare unde sunt toti postacii de la articolul din 2012?

  • Mihai Assaris
    October 19, 2013

    Daca s-ar face un audit la … TelDrum… Ce interesant ar fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *