Il Padrino di Elena

Elena Udrea şi Traian Băsescu, împreună, cu poze, în Gente, una dintre cele mai cunoscute reviste din Italia. Titlul e atrăgător: Ministra blondă de 3 miliarde de euro. Acuzaţia e inedită: “Românca Elena Udrea, ex-model, a fost investită cu gestionarea banilor UE. Dar cei de la Bruxelles au rămas perplecşi: se pare că s-au folosit fonduri “suspecte” în timpul campaniei electorale a preşedintelui Băsescu şi s-au încredinţat achiziţii publice soţului manager“. Nu se spune foarte clar care-s fondurile considerate “suspecte” – “pupila lui Băsescu (care s-a prezentat la aceste alegeri ca omul anti-corupţie) s-a distins imediat în campania electorală a preşedintelui reconfirmat gestionînd fonduri publice “suspecte” în favoarea acestuia” – dar autorul pare să fi discutat cu un oficial european: “Este un fapt clar că guvernul României este sub lentilele experţilor economici ai UE. Bruxelles-ul avertizează: <Vom veghea asupra destinaţiei fondurilor europene gestionate de Elena Udrea>“. În orice caz, e de reţinut cum se văd Băsescu şi Udrea din Italia: “padrino di Elena”, “la pupilla di Băsescu”, “promotore”.

Land of no choice, huh?

P.S.: Pentru cretinii de la Antena 3, care au furat informația, fără sa citeze sursa: SVFG!

elena udrea gente

13 Comments
 • Oana
  January 5, 2010

  Da, dar pe ei tot la basca ii doare. Adica pe Base si compania. Asa ca…

 • Mika
  January 5, 2010

  cauta-l pe Renzo ca poate stie mai multe… adevarul e intotdeauna dincolo de noi, de granitele noastre vreau sa zic :)

 • orchestra
  January 5, 2010

  pai domnule, astia suntem, cu astia defilam. am votat impotriva comunismului…:) de dreapta…poate de centura pe dreapta. numai de bine, enjoy italia, super frumos!

 • Irina
  January 5, 2010

  Apropo de Italia, Elena Udrea si Basescu a scris si WSJ. Spuneau ca Romania este noua Italie. Pupila e de fapt papusa:P

 • crin antonescu
  January 6, 2010

  Prostia macho u s-a nascut in Romania, iar Italia e ultima care sa dea lectii de gestionare a fondurilor europene. Mafia si Camorra stiu de ce :)

  Cat despre Udrea, aceleasi vorbe in doi peri, fara nimic concret. Care fonduri suspecte, care coruptie? Vreau probe, nu barfe! Poate d-l Sutu, care preia voios toate gunoaiele de presa de aiurea ma lamureste si pe mine, ca pana si comisia Orban n-a gasit nimic de coruptie, ci doar perdele de 7000 de euro.

 • Dorel
  January 6, 2010

  Mesaj pentru lingaii sinistri ai cuplului Base/Udrea care inca mai cred orbeste in cinstea Udrii: cata vreme sotul ei are parte de contracte publice extrem de valoroase, miroase, pute si duhneste a coruptie. De-aia nici nu se supara Cocos pentru aventurile nocturne ale Udrii, doar el a trimis-o la produs pe autostrada politicii.

 • Mr. Bungle
  January 6, 2010

  Bun articol. Atât de bun încât până şi Antena 3 l-a preluat. Cu tot cu poză (flickr.com :-), zic ei). Evident că nu au menţionat şi sursa, în schimb, ca nişte adevăraţi profesionişti, au pus un link către o revistă argentiniană (gente.com.ar).
  A, da, am postat şi acolo un comentariu pe tema asta. Dar nu a apărut pe site. De ce oare?

 • nimeni
  January 6, 2010

  zic că putem repara ps-ul.

 • m.i.
  January 6, 2010

  …acum hai sa mai citam si can can click si paparazzi …ca si astea s unele dintre cele mai cunoscute reviste din Romania(de profil)…ca si Gente in Italia (care se ocupa cu lucruri la fel de serioase ca si mai sus mentionatele publicatii)

 • Lilick
  January 6, 2010

  Stirea a aparut prima data pe ZIUA.

 • jiji
  January 7, 2010

  basescu: chi e il tuo padrino?(uh uh uh)chi e il tuo padrino?(uh uh uh)
  elena udrea:sei tu(ah ah ah)tu sei il mio padrino(ah ah ah)

 • Marius
  January 7, 2010

  E drept că şi Berlussconi- s-o fi scriind cu 2 ss- are şi el multe pupile, dar el s-a ferit să le bage în oala cu bani europeni!! S-ar putea ca Băse să fi făcut o greşeală şi pupila să o încurce, dar, poate nu, şi Elena noastră naţională să devină o Marianne, statuia care reprezintă, în Franţa republica, iar la noi statul reformat la care visează Preşedintele şi toţi portocalii.

 • Silviul
  January 7, 2010

  SIFG toti pe aia de la Antena 3 zic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *