Personalitatea anului 2010

Mihnea Măruţă, fostul meu coleg de la Cotidianul, a avut o idee bună: i-a întrebat pe jurnalişti despre Personalitatea anului 2010 în România. Cum era de aşteptat, mulţi l-au identificat pe Traian Băsescu. L-am luat şi eu în calcul, recunosc, dar l-am scos în secunda doi dintre opţiuni, gîndind că pentru un astfel de clasament e nevoie totuşi de un personaj pozitiv. Motiv pentru care am vorbit despre medicul Oana Ciocan. Ce au răspuns alţii, vezi aici.

Tu la cine te gîndeşti? Şi de ce?

5 Comments
 • Loda
  December 19, 2010

  Directorul spitalului de copii ,,Grigore Alexandrescu” care a reusit, impreuna cu echipa sa, aproape imposibilul : sa salveze bebelusii prematuri de la maternitatea ,,Giulesti” . Si da, cred ca personalitatea anului nu trebuie sa fie una malefica (;) ci una care sa poata fi model.

 • alinutza
  December 19, 2010

  Raed Arafat – pentru ca se incapataneaza sa ramana in Romania si chiar sa faca o treaba remarcabila .

 • viola
  December 20, 2010

  Omul anului va fi o persoana care sa ne faca mandri ca suntem romani. Pentru 2010 ma gandesc la d-na Cristiana Anghel, care a avut curajul sa refuze compromisul si sa ia atitudine.

 • coco
  December 21, 2010

  ma gandesc tot la un medic, din aceleasi motive pe care le-ai zis si tu. inca mai avem medici! putini da’ buni, cum zicea bunica mea…

 • ROMASCANU SILVIA
  January 23, 2011

  Cu mult respent va consider personalitetea anului 2010 pentru tot ce intreprindeti, pentru profesinalism, pentru curaj, pentru calitatile de lider si de om de care dati dovada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *