6 Comments
 • Taraboste
  September 7, 2012

  Stai jos, nota 4 :D

 • Anghel C.
  September 8, 2012

  Nota 10 acestei generatii pentru organizare, efort si rezultate…ii asteptam si pe copiii lor la liceu!

 • DOBRESCU RALUCA
  September 9, 2012

  FELICITARI ORGANIZATORILOR,CELOR CARE AU PARTICIPAT IN SPECIAL CELOR CARE AU FACUT UN MARE EFORT SA AJUNGA LA ACEST EVENIMENT!DAR CRED CA CEL MAI MULT AR TREBUI SA MULTUMIM DASCALILOR NOSTRII PENTRU TOATA MUNCA LOR DEPUSA CA NOI SA AJUNGEM CEEA CE SUNTEM ASTAZI-OAMENI IMPLINITI!

 • coco
  September 9, 2012

  asa-i ca a fost mai bine si mai tonic si mai fain la intalnirea de 20 de ani decta la aia de 10? atunci, toata lumea voia sa-si arate realizarile minunate (toti incep cu copilul, fara se se gandeasca la lipsa de delicatete fata de uniii care ar vrea da’ n-au) , acum toata lumea se bucura de revedere. parerea mea…sa fii sanatos, draga palatule, sa poti bea un pahar cu vin si la 50 de ani dupa absolvire! ceea ce vom face cu totii!

 • Cristian Șuțu
  September 9, 2012

  sarutmina, coco!

 • Tudor Dumitrescu
  September 10, 2012

  Minunata generatie , Oameni! Cu totii incercam si se pare ca am reusit sa ramanem oameni ! plini de viata si de nostalgii . Refuz sa cred ca dupa acesti 20 de ani , reuniti cu mare greutate ,va urma “punct”. Refuz sa cred ca , asa imprastiati prin toata lumea asta , peste ceva timp, nu ne vom mai intalni , pentru cateva ore in care vom fi tot noi , copiii frumosi si nebuni de acum..20 …25…30 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *