6 Comments
 • Cristian Petre
  January 15, 2012

  Pot sa iti reproduc pozele, pe umilul meu blog (cu indicarea sursei, fireste)? Multumesc pentru raspuns.

 • Cristian Șuțu
  January 15, 2012

  dar tu ce crezi ca am facut eu?

 • Camelian Propinatiu
  January 15, 2012

  Nu exista mediator intre bietii jandarmi si protestatari. România se comporta ca si cum n-ar avea guvern, iar Bucurestiul, primarie. USL ar trebui sa-si asume raspunderea de a organiza mitinguri apolitice, unde sa vorbeasca doar amarâtii, pe care nu-i exprima nimeni, când elitele intelectuale s-au cam obisnuit in postromânism la trai bun laolalta cu imbuibatii, neobservând acel segment social care se considera condamnat la moarte prin privarea de medicamente si de asistenta medicala.

 • Cristina
  January 15, 2012

  @ Camelian: hai ca esti tare! “USL ar trebui sa-si asume raspunderea de a organiza mitinguri apolitice”???!!!
  Da, Romania se comporta ca si cum n-ar avea Guvern, pentru simplul motiv ca acest guvern penibil e condus de un pigmeu la fel de penibil, care inca nu a reusit sa afle de la seful suprem ce trebuie sa faca. Inca sta cu aspirina in mana si asteapta golirea tucalului…

 • DANA
  January 21, 2012

  sI TOTUSI, DACA ILIESCU ERA CA BASESCU AR FI FOST CA BASESCU NU AR MAI FI EXISTAT FENOMENUL PIATA UNIVERSITATII. cRED CA CEI DIN PIATA AR TREBUI MACAR SA CEARA MAI MULT SI NU MAI PUTIN DECAT GOLANII DIN 1990. POVESTEA CU ANTICIPATELE E O PROSTIE. E VORBA DOAR DE LUNI DE ZILE. E O NAIVITATE SA ITI IMAGINEZI CA AI PUTEA SCHIMBA TOATA CLASA POLITICA. EU CRED CA CEA MAI MARE VICTORIE AR FI SA LE IMPUI ACTUALILOR POLITICIENI NISTE REGULI. SA IN FELUL ASTA SA SE VADA FORTA MASELOR. mULT MAI MULTA LUME AR FI IESIT DACA CEREREILE PROTESTATARILOR AR FI FOST DE A NEGOCIA CU PUTEREA SI NU DE A INCERCA SA DAI JOS PUTEREA.

 • DANA
  January 21, 2012

  IESIREA IN PIATA ESTE PRIMUL EXERCITIU DEMOCRATIC, AL DOILEA AR FI ACELA DE ASTI CUM SI CE SA II CERI PUTERII CA EA SA ITI POATA DA O PARTE. DACA PIATA AR REUSI SA FACA ACEST PAS , ABIA ATUNCI S-AR CREA UN PRECEDENT DEMOCRATIC CARE AR PUTEA FI BICI TINUT IN CUI SI PENTRU VIITOAREA PUTERE. CERAND DEMISIA PUTERII IN PARALEL CU OPOZITIA CARE FACE PRESIUNI IN PARLAMENT, DECREDIBILIZEAZA MISCAREA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *