Președintele Nimic

Dacă doriți să cunoașteți cu adevărat plictiseala, vă invit să lecturați stenograma celei mai recente conferințe de presă a președintelui-tăcut. Click aici. Acest document plus bilanțul primelor 111 zile de mandat ne indică faptul că domnul K e nu doar un tip foarte lent în exprimare, ci și unul foarte domol în acțiune. L-au întrebat ziariștii aseară, spre exemplu, despre blocarea cererilor procurorilor de reținere a unor parlamentari. Ce ne spune domnul K? Sigur, este un proces, mai sunt paşi de făcut. E întrebat apoi despre afirmațiile fostului președinte cum că procurorii-șefi s-ar face utili noii administrații. Senzaţia mea este că oamenii îşi fac treaba şi sunt mulţumit. Modificarea Constituției? Am tras concluzia că părerile sunt împărţite. Pensiile speciale pentru parlamentari? Haideţi să aşteptăm rezultatul din Parlament. Șefi noi la SIE și DIICOT? Da, chestiunile mă preocupă şi, după cum se vede, se şi mişcă. (Huh??? ). Salarii mai mari pentru președinte și prim-ministru? Cuantumul salariului sau indemnizaţiei trebuie să reflecte, într-o oarecare măsură, ierarhia în stat. Da, aşa este.

Să recapitulăm.
Nimic. Nimic. Nimic. Nimic. Nimic. Nimic. Nimic. Nimic. Și, dacă se poate, un salariu mai mare pentru mine, președintele.

Cred că lebăda aia din colțul dreapta-jos ar fi spus mai multe de-am fi ales-o pe ea la alegerile trecute.

27355

sursa foto: presidency.ro

1 Comment
  • Mhircia
    May 12, 2015

    Te-ai gasit tu, mitic anost sa faci pe lupul moralist cu iphone ul tau de 2 bani.
    Ce rahat ai facut tu in ultimele 6 luni ? In afara de onanie blogala ?
    Omul nu se poate exprima inainte ca Parlamentul sa dea o decizie ? Chiar asa nu poti intelege ? Separarea puterilor in stat iti spune ceva ? In fine, te las sa mastici intrebariule stupide ale celor care sunt acreditati la Palatul Cotroceni si nu ale celor de la Palatul Shutitu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *