Ce Paul meu caută lîngă Băsescu?

Bun, ştim că Băsescu i-a năşit copilul, ceea ce, în fond, nu poate să fie decît un gest frumos şi creştinesc. Sunt prieteni, e treaba lor ce fac ei acasă în timpul lor liber. Dar să mi-l aduci pe “prinţul” Paul în primele rînduri ale festivităţilor de Ziua Naţională a României, asta sună un pic ca dracu’. Adică, jignitor. Alo, protocolul de la Cotroceni? Aş vrea să vă semnalez că aveţi în agendă o greşeală: numele corect al reprezentanţilor Casei Regale este Mihai al României, nu Paul. Vă explică bine Cristian Teodorescu cum şi de ce.

basescu_paul_1
basesu_paul_2

6 Comments
 • d
  December 5, 2011

  Domnu’ Sutu…mai acum 2 zile Duda zicea ca fostul rege Mihai nu a sarbatorit niciodata ziua de 1 decembrie ca zi nationala a Romaniei si ca pentru el ziua nationala a Romaniei este in continuare 10 mai. Ce parere aveti Dvs de faptul ca fostul Rege Mihai nesocoteste constitutia Romaniei unde este stipulata care este ziua nationala?? Ce e mai rau sa fii invitat in calitate de nimic la ziua nationala sau sa nu respecti ziua nationala a Romaniei? Tineti cont ca 10 mai este ziua in care Romania a fost declarata regat desi Transilvania nu facea parte din ea…in concluzie exagerand un pic fostul Rege Mihai nu respecta ziua nationala a tuturor romanilor inclusiv a celor din Transilvania care la 10 maiul lui nu erau in interiorul tarii.
  Sa nu fim mai catolici decat Papa si ipocriti criticand numai pe cine ne vine bine.

 • andreic
  December 5, 2011

  e o logica in toate. Daca Romania ar fi monarhie Basescu ar outea fi conducator pe viata ca si prim ministru. Asta e o teorie:-)

 • Cristian Șuțu
  December 5, 2011

  deule> inteleg argumentul tau, dar eu tot inteleg ce cauta paulica la receptia cumatrului.

 • d
  December 6, 2011

  Pai poate ca nu ar fi rau sa ne intrebam dece nu e Mihai acolo. Paul e un nimeni care e invitat…ca el mai sunt multi…in poza de grup in afara de Basescu, Oprea, Turcan si Pol nu stiu cine sunt restul indivizilor. Probabil ca si Cotroceni au fost foarte multi nimeni care trec drept personalitati ale Romaniei…ideea importanta e ca Paul e un rashat care a fost invitat, Mihai e fostul rege care sigur a fost invitat si nu s-a dus pt cva nu a vrut nu pt ca nu a putut. Asta e mai grav si asta ar trebui sa ne ridice intrebari. De ce se pupa in fund un rege care se pisha pe ziua nationala a tarii?!

 • bogdan
  December 6, 2011

  chiar dacă și eu aș vrea zi națională de 10 mai, tot vin să spun că așa zisul prinț tot nu trebuia să fie chemat la astfel de evenimente… poate doar acasă la nașu, la una mică, în spiritul hienei de mare. dar poate o face numai ca să-i enerveze și mai mult pe cei din familia regală

 • marius
  December 6, 2011

  Paul de Romania :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *