Cum a rămas Nicu Niro pe dinafară

Sorina îi face un portret de o rară claritate. Nicu Niro, căci despre el este vorba, a fost la un pas să devină candidat al USL la alegerile parlamentare din decembrie. Pînă aseară, Nicu Niro era candidat din partea UNPR pe listele USL pentru un colegiu din sectorul 2. Un om dintre oameni, cum ar veni. Sorina îl numește un mafiot, s-ar putea să vă șocheze. Dar Sorina – o cunosc – nu se joacă cu vorbele.

Ce n-a spus Sorina și ce nu știe foartă multă lume, inclusiv de la PSD, e că Nicu Niro este bun prieten și partener de afaceri cu Dan Andronic, consultantul și strategul politic al lui Traian Băsescu. În imaginea de mai jos îl vedeți pe Tal Silberstein, asociatul lui Andronic în firma de consultanță politică ce a furnizat servicii pentru candidatul Traian Băsescu. Iar în partea stîngă a imaginii îl puteți distinge pe Nicu Niro. Jumătate din Nicu Niro, jumătatea băsistă. Cealaltă jumătate a încercat ieri să intre în Arena Națională, locul de lansare al candidaților USL la alegerile din 9 decembrie. Dar niște băieți deștepti din anturajul PSD (unul dintre ei este Mircea Badea, altul este Mugur Ciuvică) s-au opus categoric. Iar Nicu Niro va rămîne, din păcate pentru Dan Andronic, fără fotoliul de parlamentar.

tal & niro

5 Comments
 • Sictir
  October 17, 2012

  Bun, inseamna ca Marean, maiestrul Geac si alelalte valori de la Evenimentul Niro al Udrii o sa-si ia salariile in comntinuare.
  Reforma statului continua.

 • mamarea
  October 18, 2012

  ce n-a spus sorina si nu spui nici tu e ca NICU NIRO E NASUL LUI ANDRONIC

 • ciavistu
  October 18, 2012

  chiar ca nu stia aproape nimeni ca niro da banul la evz, b1tv si alte celebre institutii de presa democratica. mare surpriza, e aproape o dezvaluire.

 • Daily Gossip
  October 18, 2012

  Sa fie tot neamul …

 • bingo
  October 19, 2012

  Ba, nene, ori spui tot ce stii (si nu incerci sa menajezi pe unu-altu) ori taci din gura. Altfel, dai nastere la tot felul de speculatii, si senzatia de neserios.
  Capisci ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *