Lecţia de iniţiere

Dacă-l citiţi pe Sebastian Lăzăroiu, s-ar putea să vă vină un gînd de ducă. Ceea ce nu e tocmai bine pentru ţara asta în care rata mortalităţii face alpinism, iar şeful guvernului e un midget care spune şi face prostii. De aceea eu vă sugerez să nu citiţi ultima postare a lui Sebastian Lăzăroiu decît dacă aveţi ochelarii ăia mişto, cu semnul întrebării desenat pe lentile. Iată de ce:

 1. Bau-Bau nu există! Dan Diaconescu, cel care a crescut în cîteva luni cît alţii în şapte ani, e un personaj real, dar slab. Ba chiar foarte slab. (Precizare: m-am interesat, nu e chiar aşa cu sondajul ăla. Partidul Poporului nu are 20%, ci doar vreo 8-9 procente. Bune şi alea. Iar PSD nu are 26%, după cum susţine Sebastian, ci vreo 36%. Iar PDL are 16%, nu 26% ).
 2. Nici Făt-Frumos nu există! Sebastian vă sperie cu apariţia unui partid nou: Dacă va fi un singur partid dominant în 2012 atunci pot să vă garantez un singur lucru: nu va fi niciunul din cele pe care le ştiţi deja. (Precizare: m-am interesat, ceva-ceva e adevărat, adică există într-adevăr un proiect politic la care s-au gîndit unii, dar e atît de utopic, încît s-ar minuna şi Virgil Măgureanu)
 3. Iniţiaţii sunt adesea mult mai cretini decît neiniţiaţii.
17 Comments
 • Traian
  August 30, 2010

  Sebastian se chinuie sa-i tina interesati pe retarzii care mai cred in ei. In plus, contra cost unii publica orice.

 • Cristian Șuțu
  August 30, 2010

  pai, da. asa ziceam si eu

 • Lilick
  August 30, 2010

  Baloane de sapun. Testeaza. Tema de gradinita politica. :lol:

 • sandman
  August 30, 2010

  Daca e vorba de 2012 atunci e PSL, adica Partidul Sfirsitului Lumii si se va inregistra la tribunal pe 25 decembrie. :D

 • odojak
  August 30, 2010

  Îndeobște nu mă bucur de răul altuia… dar nici să-mi văd propriul rău perpetuat cu încă și încă un mandat nu e o atitudine chiar sănătoasă. Fapt pentru care, trebuie să recunosc, acel 6% îmi umple imina de bucurie. Tare aș vrea sa nu mai văd această gașcă de neciopliți.

 • bianca g
  August 30, 2010

  sebi nu cred ca e high. 3 e singurul lucru real, cu bataie la ultimul nume din 2. de-aia sociologii pt politica sunt ca “economistii” pt economie. daca totusi sebi e high – 1. sebita, sebita, nu e legal sa fii high la serviciu, stiai? 2. sebi sa spuna si poporului ce foloseste poate ar fi de folos cand vin facturile.

 • Dramoleta
  August 30, 2010

  Nu pot remarca decat faptul ca are timp sa raspunda comentariilor :))
  Sunt neinitiata. Totusi, am sesizat ca 70% din articol este dedicat lui DDD :)
  ps
  Nu striga unul, saptamana trecuta, aici pe sutu.ro, ca Lazaroiu nu are nicio legatura cu “blogary”? Scuze daca gresesc…

 • Bibliotecaru
  August 30, 2010

  Dan Diaconescu este un personaj care nu pare important în ecuaţie, dar care devine important, din două motive:
  1. Nu are o doctrină de apărat, nici tradiţie… poate promite orice, oricât de absurd ar fi, oricât de aberant economic. Orice mambo-jambo devine o realitate de necontestat, pentru că cei care îl votează sunt dintre cei care nu au cunoştinţe despre economie, politică, strategie…
  2. Domnul Diaconescu, m-am convins, are capacitatea de a-şi mobiliza un electorat captiv care nu prea îşi pune întrebări. Procentele domniei sale nu sunt ale oamenilor care dau un răspuns să scape de sondaj, reprezintă răspunsul unor oameni captivi. Iată deci că în timp ce la celelalte partide răspunsul electoral trebuie dublat şi de “scoaterea” la urne, susţinătorii domnul Diaconescu sunt motivaţi, vor ieşi toţi la vot.
  :)
  În condiţiile unei prezenţe la vot de 20% şi al unui procent de 13% pentru Partidul Popular, s-ar putea să ne trezim că toţi cei 13% au participat la vot devenind practic peste 50%. Parcă văd că Elodia ajunge ministru de justiţie.

 • dan
  August 30, 2010

  Io citesc numai madame Labary. Mult mai interesant

 • k
  August 30, 2010

  Daca Snowman si SnowWhite au un copil stii cum il va chema?
  ‘Snowbody, ca e un personaj imaginar, ca si partidul asta pe care-l anunta acum Palarierul nebun.

 • andreic
  August 30, 2010

  abureala multa la domnu’ lazaroiu

 • danny
  August 30, 2010

  asta cu DD e relativa. adica da, pe el o sa-l voteze ciumpalacii lui, dar pe restul care o sa candideze sub sigla PP nu-i stie nici draq. deci poate sa castige DD si cu 99% in colegiul lui, daca nu are si alti oameni care sa castige, nu-l ajuta cu nmk 13%

 • alinutza
  August 30, 2010

  Intrucat mi-am pus ochelarii aia speciali, am purces la citirea postarea cu pricina . Ce am inteles? Ca Alba ca Zapada si-o pune cu Zmeul, in timp ce cei trei purcelusi ( nu iezi!) se joaca prin palat de-a sefii. Muc cel Mic e sapat din greu de initiativele Albei ca Zapada, asa ca s-ar putea s-o vedem in rolul Craiesii ( normal, tot a Zapezii).
  Mai citesc un pic , poate mai inteleg cate ceva. Clar fac parte dintre neinitiati!

 • Cristian Șuțu
  August 30, 2010

  alinutza, imi plac ochelarii tai :)

 • Florin Cojocariu
  August 30, 2010

  1. cit a luat Vadim in 2000?
  2. e adevarat
  3. din pacate si asta e adevarat.

 • Galile0 cel care a spus adevarul si a patit ce a patit
  August 31, 2010

  DIVORTUL IN ROMANIA ESTE FOARTE PERMISIBIL
  Si incurajeaza infidelitatea curverasela din aceste motive am vrea sa dezbatem intr-un mod foarte serios acest proiect si sa propunem conducerii biserici sa inainteze catre parlament citeva modificari in asa fel incit daca divortul este provocat de violenta in familie ,droguri si alcool cel care va fi gasit vinovat sa nu aiba dreptul la partaj si la custodia copiilor.
  ALT SUBIECT
  legat de consumul si traficul de drog vrem sa propunem o solutia simpla pentru descurajare lor sa obligam pe toti cetatteni sa faca analize de singe de la 3 in 3 luni si cel care este gasit ..sa plateasca o amenda in functie de venitul iar a la al doilea analiza daca mai este gasit cu urma de acelasi substanta sa mearga direct la puscarie
  ACEASTA ESTE SOLUTIA CARE DESCURAJEAZA CU ADEVARAT FENOMENUL
  restul sunt numai ….dar atentie dupa publicare acest mesaj daca autoritati nu o vor aplica inseamna ca nu exista interes pentru descurajare fenomen si ca autoritati sunt cumplice la o astfel de nenorocire
  ASA DA 4 RANDURI DOUE SUBIECTE CU ADEVARATE IMPORTANTE PENTRU SOCIETATI

 • Pongo
  September 1, 2010

  3>> De aia e lumea in halul in care e

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *