O mișcare populară

miscarea populara

Din viitoarele manuale de istorie ar trebui aflăm că Mișcarea Populară a luat ființă într-o zi de duminică, pe la orele înserării, într-o cîrciumă. N-o să știm, probabil, foarte multe despre ce s-a discutat la cina cea de taină. Tot ce putem cunoaște cu siguranță e că în primăvara anului 2013 președintele Traian Băsescu nu mai fuma la cafeluța de după țigări Benson&Hedges, ci Marlboro roșu. Iar la stînga lui nu mai stătea o blondă, ci o brunetă. Una nouă. Pentru cei foarte curioși, pe brunetă o cheamă Georgeta. Georgeta Condur. E din Iași. Obișnuia să ofere consultanță politică, dar mai nou realizează o emisiune TV la Tele M Iași. Nu știm încă dacă e și ea fumătoare la cafeaua de după, cert este că în dreptul ei putem observa o brichetă galbenă. Și o mînă stîngă pregătită să facă gestul. (vezi foto 2)

miscarea populară 2

sursa foto: facebook.com/presedinteletraianbasescu

5 Comments
 • Lilick
  April 7, 2013

  A doua e Elenina Nicuţ.

 • George
  April 9, 2013

  Pai cu jumatate din cei din poza, putea sa se intalneasca in timpul serviciului, la Cotroceni…

 • Dan Doran
  April 10, 2013

  Frate, dar primul din stinga seamana cu… DAN IOSIF !! O fi inviat strigoiul, sau e doar o sosie, ori vreun actor platit sa joace pe fantoma raposatului revolutzionist ??!!

 • Plangdupatine
  April 15, 2013

  Mai gunoaielor, jos labele voastre murdare de pe doamna Condur! Iar daca sunteti asa viteji, lasati aici un numar de telefon sau o adresa si va caut eu! Niciodata nu-i prea tarziu sa inveti codul bunelor maniere, de voie sau de…nevoie!

 • Cristian Șuțu
  April 15, 2013

  asa, deci…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *