Va veni o vreme cînd…

… vom rîde de cei care vor mai folosi automobilele.

… șoselele vor avea trei benzi: pentru jogging, pentru biciclete și pentru cai.

… garajele vor fi înlocuite de grajduri, iar parcările de herghelii.

CS-0122

Unii au înțeles deja cît de importantă e treaba asta. De aceea, dați-mi voie să dau mai departe anunțul făcut de Mugur Pop, instructor de echitație, ghid de turism ecvestru, instructor de ghizi ecveștri, formator de animatori în natură, priceput la cai și arcuri și ierburi leac și la alte cele trebuincioase mersului călare.

“Călare în Carpați” organizează primul stagiu de călarie de exterior pentru debutanți cu tema: ”Călăria responsabilă, garanția unei vacanțe reușite”, 14-15 iunie 2014.
Cu o experiență de peste 15 ani în organizarea circuitelor de turism ecvestru, vă propunem acum un program de stagii de călărie de exterior care să pregătească stagiile de lungă durată atât din țară cât și din străinătate.
Călăria de exterior se adresează călăreților cu un minim de cunoștințe ecvestre, care au abilitatea de a gestiona calul în cele trei aluri(pas, trap, galop) și care doresc sa dobândească autonomia călare.
Vom aborda noțiuni de siguranță și echipament, securism uman și veterinar, topografie aplicată, școală de noduri și bricolaje, logistica și documentarea traseelor de turism ecvestru. Câte ceva despre buruieni de leac, istoria cailor și viața alături de ei.
Acest stagiu se va desfășura călare , pe distanțe de aproximativ 25 de km pe zi, seara la foc de tabără cu mâncare și voie bună.
Informații la 0740 029 972 sau mugurpop@gmail.com

1 Comment
  • constantin
    June 12, 2014

    O initiativa foarte buna .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *