Bau!

Aseară, la Ateneu, am avut un eye contact cu Elena. Ne-am oprit fiecare din ce aveam de făcut, ne-am zîmbit preţ de 2-3 secunde (scuzaţi inexactitatea) şi apoi ne-am spus Bună seara! Totul părea minunat (v-am spus că n-am apucat niciodată să schimbăm două vorbe?) pînă cînd a apărut Valeriu Turcan.

udrea&turcan

A fost momentul în care mîna mea dreaptă, ce ţinea aparatul foto, s-a ridicat brusc şi a suprins imaginea de mai sus. După cum puteţi observa, zîmbetul Elenei a luat o altă formă, i-aş zice puţin stranie. Vi se pare şi vouă stingheră, nu? Spre deosebire de Valeriu Turcan, care, mă scuzaţi domnule preşedinte, priviţi şi voi ce faţă de tocilar suficient are…

Cît despre ce s-a întîmplat sau, mai exact, despre ce nu s-a întîmplat aseară la Ateneu, vă voi povesti ceva mai încolo. Că sunt multe de spus.

6 Comments
 • sandman
  October 14, 2010

  Turcan asta si-o merita pe (editat) de nevasta-sa. Mai ales ca fufa are si centura neagra, nu stiu la ce. :D

 • dan
  October 14, 2010

  deci te-ai imbuibat la Ateneu si ti-ai clatit ochii cu blonde in timp de nevoiasii isi cereau dreptul la viata!? – hehe si eu as fi facut la fel!

 • Gabriela
  October 14, 2010

  ce umil si nesemnificativ arata Turcan asta!!!… dar vaaaaai ce-mi vad ochii!!!… nu pot sa cred… Nuti nu are bluzita sau rochita leopard … sau alte animale… sau poate vreun latex… hahahahahaha, ce ranjet si ce atitudine de toapa de Plescoi are… :))… aaa… si remarc prezenta unei posetute Chanel, culoare corai… cateva mii de euro… :))

 • Sfantu` Simon
  October 14, 2010

  Nuti arata de parca ai sursprins-o cand tocmai se scremea … sa scoata un ou de aur, desigur, asemeni gastii din poveste. Pe de alta parte cine stie poate isi prinsese degetelul in clapa de la telefon. Turcan in schimb arata de parca tocmai i-ai tras chilotii peste cap, haha: ATOMIC Wedgie !!! >:)

 • Paula Negrea
  October 14, 2010

  E-o poza proasta.
  Si, Doamne, ce asociere de texturi si culori pe femeia asta! Incepe sa-mi fie mila stilistica.

 • Kykky
  October 15, 2010

  Imaginea aceasta face cât 1.000.000 de cuvinte. Cine îi cunoaşte amândoi, dar mai ales pe bietul Valeriu înţelege ce este atât de edifictaor în această imagine. Au nişte feţe amândoi ceva de senzaţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *