You’re going down!

De la 71% în aprilie 2007, la 11% în decembrie 2010. Traian Băsescu începe să semene tot mai tare cu Victor Ciorbea, deţinătorul recordului absolut de prăbuşire în sondaje, cel care era cotat în primăvara anului 1997 cu peste 80% la încredere şi care astăzi nu mai apare în nici un sondaj de opinie.

incredere
sursa: CCSB

12 Comments
 • Adinel
  December 15, 2010

  Dap… insa nu vad 5o% in Dec2009 – rezultatul alegerilor. Cum IMAS fac saptamana asta sondaje pe preferintele muzicale am si eu o melodie http://www.youtube.com/watch?v=liW-kWFiXtQ :)

 • didi
  December 15, 2010

  O chestie tare sa tii minte…Basescu nu mai candideaza la presedentie iar dupa ce ai fost presedinte si doua mandate, poti sa te retragi sa iti scrii memoriile.Sondajele care il implica pe Basescu sunt apade ploaie iar la capitolul incredere sta bine si stii de ce?! Pt ca in Grecia e omor pe strada iar la noi e liniste si pace. Din ce in ce mai multi oameni nu ca nu mai au incredere in presedinte, nici macar nu ii mai intereseaza ce face.

 • alinutza
  December 15, 2010

  Increde-s-ar nutzica- n el! Alta injuratura nu-mi veni… :(

 • Petrisor
  December 15, 2010

  11% are basescu in acest moment? Oho, pai e boier omu’

 • Darael
  December 15, 2010

  Diferenta fundamentala, trista pentru noi toti este ca o sa fim obligati sa ii platim acestui individ pana moare masina, spp-ul si renta viagera pana crapa. La ciorbelul am scapat ieftin.

 • Cristian Șuțu
  December 15, 2010

  @didi> 1. se spune presedintie, nu presedentie! 2. si eu, si tu am fi preferat un presedinte care sa se retraga de la putere, la final de mandat(e), cu un procent onorabil. 3. sta bine la capitolul incredere in elena udrea. in rest, nu prea sta bine deloc. sau n-ai fost atenta la ce ti-am spus?

 • Cristian Șuțu
  December 15, 2010

  @darael > stim bine asta din momentul in care am pus stampila pe el.

 • cornelius
  December 16, 2010

  Da, pai statea bine daca facea ca Tariceanu, care a vandut BCR si cu banii a cumparat bunastare pentru un an, dupa care intampla-se ce-o fi.

 • didi
  December 16, 2010

  @Darael…cand nu ai ce sa comentezi de obicei te iei de mici scapari de gramatica,de lexic… Vrei sau nu un sondaj cu increderea in Basescu este anormal daca alaturam oameni care nu au fost o zi presedinte. Sondajul asta alatureaza oameni ca vor sa fie presedinte cu oameni care sunt deja…e cam la fel cu comparatia dintre mere si pere. Vreau sa vad un sondaj in care sa fie comparati la incredere Basescu cu Iliescu si Constantinescu. E usor sa compari chibitul care sta si sparge seminte, adica Antonescu sau Ponta cu jucatorul de sah sau table care poate face o mutare desteapta sau poate pierde…adica Basescu.

 • Dan Andrei
  December 16, 2010

  Oare cati @cornelius-i or fi fiind in tara asta ? Pentru pupaturi undeva du-te in Piata Depedentei.

 • laurentiu
  December 16, 2010

  interesant, insa imi este frica de faptul ca iar o sa arunce o gramada de minciuni si o gramada de oameni iar o sa “puna botul”, ceea ce e ……..

 • Darael
  December 16, 2010

  @cornelius – din partea unui politruc de servici ma asteptam la mai multe; poate imi spui cand am comentat eu greselile gramaticale aici sau aiurea ? Eu am comentat strict la subiect, aratand diferenta pe care o simtim noi referitor la caderea in sondaje a acelor doua personaje sinistre ale istoriei postdecembriste.

  Pentru nostalgici, acei putin care mai cred acum ca ciorbea a fost un mare prim ministru va reamintesc minunata guvernare ciorbea cu prilejul careia acelasi basescu a facut praf cdr-ul si speranta romanilor de a scapa de securisti si comunisti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *