O scrisoare de la Adriana

Credeam despre mine că sunt un tip cît de cît inteligent. Pînă cînd am primit emailul de mai jos:

Salut Cristian,
Eu sunt Adriana si iti scriu din partea echipei ………… care de curand a lansat blogul de calatorii www……….ro. Urmaresc blogul tau si am o propunere pentru tine!
Poti castiga un week-end la mare, pentru doua persoane daca scrii pe blogul tau un articol cu tematica turistica in care sa incluzi link-ul blogului www………….ro/concurs. Articolul care ne va aduce cei mai multi referali va fi premiat. Practic, in asta consta primul nostru concurs, destinat exclusiv bloggerilor.
Insa, tu ai o sansa in plus sa castigi unul dintre cele 3 week-enduri la mare. Asta deoarece poti participa si la concursul destinat publicului larg care trebuie sa posteze o fotografie de vacanta si o scurta descriere a acesteia. La acest concurs, se acorda ca premii alte doua week-end-uri la mare, pentru poza cu cele mai multe comentarii si voturi.
Premiul concursului destinat bloggerilor consta in doua nopti de cazare in perioada 11-13 septembrie pentru doua persoane, cate o sauna gratuita pentru acestia, totul la Hotel ……… de 4 stele din Mamaia.
In concluzie, te invit sa te inscrii la acest concurs si speram ca, pe viitor, sa avem si alte colaborari avantajose.
„Timpul insemna bani”, asa ca iti multumim ca ai citit acest mail. Decizia iti apartine!
Pentru informatii suplimentare poti sa ma contactezi pe aceasta adresa de e-mail.
cu bine,

Mărturisesc că l-am citit cu atenţie, de vreo două ori, încercînd să intuiesc de unde o fi dedus Adriana că aş fi un cretin. N-am reuşit. Motiv pentru care vreau să lămuresc cumva problema:

Salut Adriana
Eu sunt Cristian şi-ţi scriu cu teama că m-aş putea face neînţeles. Vreau să-ţi spun că mie nu-mi place la Mamaia. Nu-mi place deloc. Am fost, întîmplător, de două ori anul ăsta şi m-a lămurit: Mamaia e pentru cei care-o plac pe Elena Udrea, respectiv pentru cele care-l plac pe Radu Mazăre. Nu-s puţini (spre deosebire de cei inteligenţi), din cîte aud la ştiri.
Eu înţeleg că jobul tău e de piaristă, dar tu trebuie să înţelegi că sunt şi alţii care ştiu că prost e ăla ce cumpără, nu ăla care vinde. Hai să recitim împreună “oferta” ta! Care va să zică, tu vrei ca eu să scriu cu link despre afacerea voastră şi apoi să stau şi să sper aş putea fi “premiat” cu două nopţi, în final de sezon, la hotelul vostru de pe malul Techirghiol, ăla de seamănă cu blocurile din Crîngaşi. Nu te întreb de ce-aş face tîmpenia asta. Am în schimb o propunere pentru tine. Uite, dacă tu-mi demonstrezi, cu imagini foto, că ai afişat la recepţia hotelului pentru care lucrezi un banner A4, color, cu mesajul “Persoanele care deservesc acest hotel citesc în timpul liber www.sutu.ro”, atunci ai cîştigat, fără dubiu, un week-end la domeniul Palatul Şuţu, cu mic-dejun şi cină incluse, plus o vizită la Muzeul de Istorie al Bucureştiului, cu maşina personală a autorului de faţă, care se va asigura că pe parcursul vizitei vei asculta la nesfîrşit următoarea melodie.

18 Comments
 • fanel
  July 25, 2010

  si ca sa parafrazam cu un vers din piesa de pe parcursul vizitei:”Ba ai futut un baietel!” :))=))

 • AndreiC
  July 25, 2010

  femeia a incercat :))

 • Marieta
  July 25, 2010

  Offf…vai de steaua noastră, adică a lor cu PiaRistă cu tot. Eu credeam că pentru jobul de PR se face oarece şcoală, m-am înşelat, recomand pisicile mele, oricare se descurcă muuuult mai bine.

 • Cristian Șuțu
  July 25, 2010

  @marieta > cite pisici?

 • Marieta
  July 25, 2010

  Două am în dotare, dacă doreşti facem PR, eu doar scriu în locul lor cu restul se descurcă.

 • Kompli-cat
  July 25, 2010

  Inteligenţa e de două ori rea: te face să suferi şi nimeni nu se gîndeşte să o considere ca pe o boală!
  Ce-ti veni, omule, sa fii atat de “veninos”?

 • Mircea
  July 25, 2010

  Cred ca doamna Udrea nu are deloc de a face cu aceste “scrisori” povestite.

 • danjoe
  July 25, 2010

  de ce sunteti rai? fata a incercat: “decizia iti apartine”; si nici macar nu a pomenit de cuplul sinistru “udrea-mazare”. ce rai sunteti, Doamne! de unde i-ati scos?
  prin ce asociere? fatuca ne reprezinta cu brio la ora actuala si pana spre viitorul indepartat…

 • Paula Negrea
  July 25, 2010

  Eu simt ca Elena vrea sa te seduca… si tu nu si nu, pe nicio parte???? :)

 • Adinel
  July 25, 2010

  Hmm… “Timpul inseamna bani”… Interesant… Ma gandesc cat timp va trece pana va fi pe heavy rotation in cluburi, discoteci, radio… Nu, nu ma refer la Parazitii…

 • Cristian Șuțu
  July 25, 2010

  @paula > sssssst, ca ne aude stim-noi-cine!…

 • Paula Negrea
  July 26, 2010

  Eram la Nic, acum trei ore. Si-a aparut Boc. Si mai ca-mi venea sa-ti scriu semeseu, sa te intreb daca vrei live text :))
  Doar ca m-a luat asa o sila cand am vazut ca omu’ alegea, cu badigardu’ dupa el, checiap si lame… A vrajit un pensionar ca-i plateste cumparaturile si a plecat pan-a ajuns pensionarul la casa, mda. Iar alea de la casa erau toate imbujorate, parc-ar fi servit un crai.
  Simpatic e ca mi-a stat in cale la raionul de sampon si l-am zgariat, oops, cu cosul ca sa-mi fac si eu nitel loc. Pai, nu? :))

 • perspicacul
  July 26, 2010

  muahahaha. touche, monsieur!
  si-a meritat-o.

 • Cristian Șuțu
  July 26, 2010

  da, n-a fost prea perspicace :)

 • nadina nedelea
  July 26, 2010

  genial. genial. genial. Asta-i Romania, iar asta PR-ul pe care-l poate! Si ai dreptate. Face cat o Udrea. Dau si eu o cafea, in Centru’ Istoric, daca-mi publici linku’ blogului, acu cand scriu comentariul. Ah, am uitat ca e cu link pe nume, deci il publicai oricum! of, of, da’ tot dau eu cafeaua aia candva….

 • Cristian Șuțu
  July 26, 2010

  cindva, da

 • another cherry
  July 27, 2010

  Ah, incredibil ce-ai patit, Sutule. Dar ce i-ai scris inapoi merita toti banii, deci pana la urma ma bucur ca a avut acest schimb intre voi.

 • Cristian Șuțu
  July 27, 2010

  te bucuri mult, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *