Ceva cîh

Cînd faci politică e ca atunci cînd faci caca.  În ambele cazuri, e foarte urît mirositor. De aceea s-au inventat hârtia igienică, apa de la WC şi ziarele (care nu trăiesc decît o zi). Ca să uiţi repede.

Să vă spun o poveste. Am primit ieri un pont că Elena Udrea dă o petrecere la Hanul Drumeţului, în Drumul Taberei. Zic: ia să vedem cum arată un chiolhan cu Udrea în localul în care cîntă de obicei Vali Vijelie, Sorinel Puştiu, Elis Armeanca, Narcis, Adrian Minune, Florin Salam, Dorel de la Popeşti, Marius Babanu (sursa). L-am trimis pe Ionuţ, colegul meu de la ziar. Care avea şi un aparat foto la el, dar care atunci cînd a vrut să-l scoată, s-a trezit lovit de refuzul unor bodyguarzi foarte nervoşi. În fine, reporterul a observat, a notat, atât cît a putut, căci e uşor de bănuit că nu l-au lăsat să intre. Şi chiar în aceste momente scrie o relatare de la petrecerea cu pricina.

Între timp, Elena Udrea a scris şi ea un text. Citiţi, vă rog, mai ales PS-ul postării. Adică asta: Niciodată nu am avut body-guarzi, ofiţeri de protecţie etc. Şi nici nu consider necesar să am. Nu am cerut niciodată protocol sau pază şi sunt printre demnitarii care merg singuri, atât în timpul liber, cât mai ales la evenimente publice, aşa cum a fost şi aseară.  Deci, le spun celor care vor să îşi vândă fiţuicile pe seama mea să o lase mai uşor cu minciunile şi exagerările.

Care va să zică, colegul meu Ionuţ a avut vedenii. Sau poate că bodyguarzii care au sărit pe el îi păzeau de fapt pe Florin Salam, Sorinel Puştiu sau pe cine o mai cînta pe la Hanul Drumeţului. Sau poate că nenea ăsta care o păzeşte pe Udrea să nu cadă de pe bicicletă e doar un prieten de familie. Sau poate că tînărul ăsta cu poşetă e gay.

Pfuuu, dar ce e cu mirosul ăsta?…

6 Comments
 • androidul cu sobolani
  November 9, 2011

  bideul, sutule, ai uitat bideul!!!

 • D
  November 9, 2011

  Udrea NUMAI caca face in politica si pe Romania, hai sa recunoastem!
  Ma bucur ma ca incepi sa ii dezvalui minciunile si manipularile, ca prea ne crede pe toti prosti!

 • NetuLiber
  November 9, 2011

  stiu ca iar nu o sa imi apara mesajul dar sunt incapatanat: da, burtosii si cheliosii aia sunt angajatii restaurantului. ii gasesti acolo si cane e ceva ‘activitate’ si cand e liniste. Mai mult, patronii restaurantului au si o firma de paza, drumetul security, deci e normal sa fie mai multi ca in alte parti. Dar na, nu toti sunt asa de ‘culti’ incat sa se duca pe acolo si cand nu vine vreun ‘pont’

 • alinutza
  November 10, 2011

  Eu am o mare, dar mare de tot, nedumerire. Cand pana mea mai are timp madam nutzica sa-si scrie impresiile? Coafata si vopsita regulamentar este. Machiaj are. De dimineata pana seara lucreaza ca o albinutza pe holurile ministerului, guvernului si chiar pe intinsul patriei. Cand?
  PS. Nu-mi spuneti ca nu scrie ea …

 • man
  November 10, 2011

  mai e o varianta: cam fiecare bar, club, restaurant etc au proprii lor bodyguarzi

 • nic
  November 10, 2011

  @netu liber @man
  Da, da, fiecare local are bodyguarzi care nu-i lasa pe clienti sa intre cu aparate foto inauntru. Ca sa nu faca poze la portiile de pe farfurie si sa destainuie concurentei secretele lor de bucatarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *