După blocuri suntem noi, care te facem pe tine

Din ciclul “numele politicienilor pe toate gardurile“, ţin să vă anunţ că madam Udrea s-a urcat de Crăciun pe nişte stîlpi din Bucureşti şi a ancorat cîteva bannere la o înălţime suficient de mare pentru ca jeturile pesediştilor şi liberalilor să nu ajungă la ele. Mda, a început campania electorală, din păcate.
afis PDL Udrea

7 Comments
 • d
  January 6, 2012

  Campania electorala nu se sfarseste niciodata…sau Ponta si Antonescu cand fac spume la gura promitand puscarii pentru PDL-isti nu sunt in campanie electorala…ca daca nu sunt in campanie si asa sunt ei de obicei e mai grav.

 • Arogantu'
  January 6, 2012

  Antonescu si Ponta isi fac jobul lor de lideri de partide de Opozitie, nu au in sarcina administrarea tarii – ai inteles ce-am zis, sau o luam de la abecedar ?
  Poti sa pui pariu ca votacul lui Udrea ar fi fost mai fericit cu un cirnat si-o tuica decit cu urarile astea in doi peri. Care urari, a propos, costa si ele ! De fapt – lucrurile sint simple: o (niste) firma (e) de partid trebuia (u) sa primeasca niste bani, sa aiba de un cozonac, o sarma, o shaorma – fiecare dupa gusturi !
  La asta se rezuma tot, nu la ‘campanie electorala’ !

 • kilroy
  January 6, 2012

  Eu le urez sa ne intalnim la pomana lor de sase saptamani.

 • d
  January 6, 2012

  @aeogantu…treaba lui Ponta si Antonescu e sa introduca proiecte de lege sau sa le modifice pe cele ale PDL-ului astfel incat sa isi atinga ei scopurile programatice. Sa urli la tv de dimineata pana seara ca “de te vei scula pe multi ai sa popesti” si sa te voteze lumea ca vei face curatenie, tine de campanie electorala. Campanie electorala isi face si opozitia in caz ca nu stiai.

 • lulu
  January 6, 2012

  La multi ani!

 • HuKeZ
  January 7, 2012

  Si vom fi amenintati de bannere si pixuri gratis… ieee ce fericire :-j

 • george antonov
  January 7, 2012

  La multi ani, Palatule. Hai, USLA! E bine asa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *