11 Comments
  • Paula Negrea
    February 28, 2010

    WAW, cat ambitz!

    *Ii rugam pe gustatori sa ne dea coordonatele placerii :)

  • Cristian Șuțu
    February 28, 2010

    @paula > urmareste balonul roz si pe cel albastru!

  • dyno
    February 28, 2010

    interesant… daca ne dati si reteta e perfect….

  • Dan Patrascu
    February 28, 2010

    Mi s-a facut foame instantaneu.

  • grizzly
    February 28, 2010

    sutule totul e bine cu partea dreapta?da un mail…..by the way se duce drq dieta mea cu pozele astea ale tale.pup ya

  • DinCopilarie
    February 28, 2010

    ce bine arata ,mmm :)

  • Naina
    February 28, 2010

    Foarte fain arata…si tavile sunt interesante….Daca mai vrei inspiratie si retete te astept pe blogul meu…

  • Anca Bundaru
    March 1, 2010

    Si mie mi-a placut painea asta in mod special. Si mai e cea cu mac… :)

  • violeta
    March 1, 2010

    Ca sa nu-ti mai crape (e greu de feliat, asa despicata), fa-o sub forma de placinta (un strat aluat, un strat umplutura, un strat aluat) sau, dac-o vrei musai intreaga, framint-o cu tot cu umplutura, pina se leaga si se aseaza bine in tava, chiar daca aluatul ramine lipicios. Nu-l rula.

  • Adrian Popescu
    April 6, 2010

    Frumos articol. Iar pozele arata bine!

  • sandman
    June 4, 2011

    Ce sa zic? Mestere! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *