… transpir la frămîntat aluatul. Reţeta am furat-o acum cîteva zile de Violeta: pîine cu smochine, Parmezan şi, pentru că n-am avut Prosciutto, am pus muşchi afumat şi busuioc.
… transpir la frămîntat aluatul. Reţeta am furat-o acum cîteva zile de Violeta: pîine cu smochine, Parmezan şi, pentru că n-am avut Prosciutto, am pus muşchi afumat şi busuioc.
February 28, 2010
WAW, cat ambitz!
*Ii rugam pe gustatori sa ne dea coordonatele placerii :)
February 28, 2010
@paula > urmareste balonul roz si pe cel albastru!
February 28, 2010
interesant… daca ne dati si reteta e perfect….
February 28, 2010
Mi s-a facut foame instantaneu.
February 28, 2010
sutule totul e bine cu partea dreapta?da un mail…..by the way se duce drq dieta mea cu pozele astea ale tale.pup ya
February 28, 2010
ce bine arata ,mmm :)
February 28, 2010
Foarte fain arata…si tavile sunt interesante….Daca mai vrei inspiratie si retete te astept pe blogul meu…
March 1, 2010
Si mie mi-a placut painea asta in mod special. Si mai e cea cu mac… :)
March 1, 2010
Ca sa nu-ti mai crape (e greu de feliat, asa despicata), fa-o sub forma de placinta (un strat aluat, un strat umplutura, un strat aluat) sau, dac-o vrei musai intreaga, framint-o cu tot cu umplutura, pina se leaga si se aseaza bine in tava, chiar daca aluatul ramine lipicios. Nu-l rula.
April 6, 2010
Frumos articol. Iar pozele arata bine!
June 4, 2011
Ce sa zic? Mestere! :))