Totul despre Nuţi

De 4 Permalink 0

Poate vă-ntrebaţi de ce i se spune Spaima Constituţii. Şi de ce aţi avut senzaţia că uneori, pe-nserate, îi curge o dîră de sînge din colţul gurii. Uite d-aia:

În timp-record, comparabil cu viteza pumnului lui Băsescu în falca băia­tului din filmuleţul cu pixelul albastru, calculată de Funeriu la OTV, Elena Udrea a ajuns de la Oltcit la Q7, de la Buzău la Cotroceni şi Pala­tul Victoria, de la băieţii din faţa blocului la greii politicii, pe care îi ţine cu tocul Jimmy Choo înfipt în cefe. Şi Eva Peron ar fi putut, dacă mai trăia şi astăzi, să ia notiţe după tacticile blondei noastre, care, nelegată prin pirostrii de creştetul prezidenţial, reuşeşte să inducă în creierul acestuia impulsurile necesare de­se­nării unei ascensiuni line către pu­terea absolută. Pentru sine, nu pentru preşedintele pe care spune că-l slujeşte cu loialitate.

Aici puteţi citi restul savurosului text scris de Adriana. Iar dacă vreţi să ştiţi cît o costă lunar taxiul pentru Nuţi, intraţi aici.

4 Comments
 • ioana
  September 30, 2010

  adevarul scrie ca aceeasi stimabila a intrat in top 500 miliardari.. hmm..

 • alinutza
  September 30, 2010

  Exista o vorba din batrani : nu pot face 10 intelepti ce face 3.14___ unei muieri …

 • laurentiu
  September 30, 2010

  orice ai zice, au metode sa ascunda orice ar face. nu stiu cum o sa iesim din vartejul asta si cum o sa poata cineva sa doedeasca ceva la vreun politician.

 • ADi
  October 1, 2010

  Ceausescu si cu leana erau niste impostori. base si petarda blonda – petarda pentru explozia mentionanta in citat, nu as cuteza sa aduc atingere primei femei in s(t)at – sunt the shitniz…or the shiznit, nu mai stiu. Sta-v-ar gogsile facute din uleiul si faina pedelista alora care ati vandut tara asta pe “cosul zilnic”. Daca nu muriti pana la urmatoarele alegeri sunteti in stare sa dati votul si pe doua oua. Nu dezvolt ideea imbecililor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *